VDO OceanLink

I juni har vi kampanje på hele OceanLink serien med 25% rabatt.

OCEANLINK er den nyeste instrumentserien fra VDO, denne serien er fleksibel, enkel å installere og er NMEA2000 sertifisert. Serien kommer med et klassisk design i runde 52mm og 85mm «analoge» instrumenter, eller TFT skjermer i 2 forskjellige størrelser. Runde instrumenter og TFT skjermer kan kombineres. I tillegg til NMEA2000, kan OceanLink også motta J1939 og analoge signaler.

OceanLink i nettbutikken

OceanLink master instrumenter (85mm og TFT) fungerer som NMEA2000 gateway og kan derfor også distribuere signaler til andre NMEA2000 enheter. Er det ikke NMEA2000 eller J1939 ombord så kan OceanLink brukes på analoge signaler også. Runde 85mm instrumenter har 2 analoge innganger i tillegg til frekvensinngang, TFT skjermene har opptil 8 analoge innganger (inkl. kapasitiv innganger) avhengig av utgave/størrelse, i tillegg til frekvens og digital input/0-5V.

OceanLink er bygget opp som et master/slave system. For å kunne bruke 52mm instrumentene (slave) må man ha en master (85mm/TFT). 52mm instrumentet kobles direkte til 85mm instrument eller TFT skjerm via EasyLink kabelen og får all informasjon og strøm fra masterenheten. Man kan koble opp til 16 slaver i kjede på en master. Alle signaler fra sensorer o.l. går direkte til masterenhet, enten det er NMEA2000, J1939 eller analoge signal.

 

TFT Displays i nettbutikken

 

TFT skjermene i OceanLink serien fås i to størrelser, 4,3″ og 7″, det kommer etterhvert også en 2,2″. Antall og type innganger varierer avhengig av størrelse. Felles for alle skjermene er at dem er svært enkle å sette opp og bruke. Man kan velge mellom flere forskjellige skjermbilder og hva disse skal vise, og man kan sette opp flere «sider» som man kan bytte mellom etter behov. Skjermene kan, i tillegg til å vise motorinformasjon, også vise bilde fra f.eks. kamera via videoinngangen og dem kan brukes til å styre VDO MediaBox.

 

 

 

TFT Displays i nettbutikken

 

Ut juni har vi nå kampanje på hele OceanLink serien med 25% rabatt!  Husk å logge inn med egen bruker for å se priser og bestille.  Trykk her:

Ta kontakt med Simon på tlf. 90878635, eller e-post: simon@stroem.no for mer informasjon.